news_image
Cafe's Casimir ud af ren springafstamning blev solgt for den højestepris på Oldenburg-auktionen, som dressurhest (Foto: www.oldenburger-pferde.net)

925.000 kr. for en dressurhest med springafstamning

 02.10.2017

Topprisen på Oldenburger efterårs-elite auktionen gik til et gangartstalent med super springafstamning.

Det er set ganske ofte, at man blander springblod i dressurblodet for at få bedre galop og temperament, men det er relativt sjældent, at rent springblod scorer toppris som dressurhest på en eliteauktion.

På weekendens 87. Efterårs-elite-Auktion i Oldenburg var det springafstamningen der løb med toppprisen som dressurhest blandt ridehestene på auktionen.
5-årige Cafe’s Casimir er efter Contender-sønnen Cafe au Lait på Calido-datteren Chamba Wumba. Café’s Casimir har gjort sig godt bemærket på de tyske dressurbaner og har også vist talent i springning. Hesten blev solgt til en tysk kunde for 125.000 Euro (ca. 925.000 kr.)
Den næstdyreste ridehest på auktionen var også til dressur og gik også over 100.000 Euro. Afstamningen på den 7-årige Graciella, der blev solgt til USA for 110.000 Euro, er dog en klassisk dressurafstamning: Sir Donnerhall/Welt Hit II/Grundstein.
Gennemsnitsprisen på ridehesteauktionen blev ca. 40.000 euro og på følauktionen ca. 14.000 euro.

Læs mere her

 

Auktionsvideo af Cafe's Casimir:


Landsdelsfinalerne bliver en del af Landsskuet i Herning 2018

Ridesportens breddeaktiviteter skal først og fremmest være sjove for hest og ryttere - og tilskuere. Aktiviteterne skal give klubånd, styrke samspillet mellem hest og rytter samt sikre en korrekt grunduddannelse. I 2018 byder vi for første gang på to landsdelsfinaler, og finalerne vest for Storebælt bliver den 5. – 7. juli en del af det traditionsrige Landsskuet i Herning.
15.12.2017     Andet

Kittel topper spændende World Cup i London

Patrik Kittel tager sæsonens første vesteuropæiske World Cup sejr og Zonik må 'nøjes' med 3. pladsen i London.
13.12.2017     Dressur

Zonik vinder Grand Prix i Olympia

Glock’s Zonik og Edward Gal viste suveræn form i Olympia, hvor Anders Dahl imponerer med en 5. plads og sammen med Ulrik Mølgaard er med i onsdagens World Cup kür.
12.12.2017     Dressur

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.