news_image

Elevskole Cup er nyt tiltag for rideskoler

 12.10.2017

Dansk Ride Forbund introducerer Elevskole Cup, hvor rytterne ikke selv skal medbringe heste til kvalifikationer eller finale.

Den nye Elevskole Cup, der henvender sig til alle rideklubber, der har en elevskole, er en videreudvikling af Team Cup Dressur, og afvikles efter samme reglement, men kvalificerer ikke til Landsfinalerne, som ikke længere arrangeres, men til en særlig Elevskole Cup finale.

Elevskole Cuppen afvikles i indendørssæsonen og afsluttes med en finale i foråret. Formålet med cuppen er at give elevskoleryttere mulighed for at ride konkurrence mod ryttere fra andre klubber, uden at være afhængig af, at transportere hest eller pony, da de deltagende klubber stiller heste til rådighed.

Hvad og hvordan
Elevskolecuppen er en turnering, hvor elevhold fra forskellige klubber mødes og konkurrerer på de heste, som værtsklubben stiller til rådighed. Rytterne får på den måde erfaring med at ride andre heste, og der kan knyttes venskabsbånd på tværs af klubberne. Cuppen er landsdækkende og afvikles i perioden 1. november 2017 til 1. marts 2018. Cuppen afsluttes med en flot finale i foråret 2018.

  • Elevskole Cuppen afvikles i puljer med tre hold (klubber) i hver.
  • Der dystes i to af Dansk Ride Forbunds dressurprogrammer, der er tilpasset Cuppen.
  • Tilmelding til Cuppen er senest den 1. november.


Ved deltagelse i Elevskole Cup trænes rytteren omstillingsparathed og fleksibilitet, når der en hel sæson igennem, skal rides på fremmede heste. Udover at deltagerne høster ridemæssig erfaring, giver cuppen også rig mulighed for, at knytte nye venskaber på tværs af landet.

 

Læs mere om Elevskole Cup

 

Kilde: Dansk Ride Forbund
Vilhelmsborg affyringsrampe for 38 hingste

Grand Galaxy Win dominerede dressurafstamningen ved dagens forbesigtigelse på Vihelmsborg, hvor 38 hingste blev udtaget til hingstekåringen i Herning. Forbesigtigelserne leverer således 46 hingste, som suppleres med eventuelle indkøb i udlandet.
13.12.2017     Avl

Zonik vinder Grand Prix i Olympia

Glock’s Zonik og Edward Gal viste suveræn form i Olympia, hvor Anders Dahl imponerer med en 5. plads og sammen med Ulrik Mølgaard er med i onsdagens World Cup kür.
12.12.2017     Dressur

Optakten til DV hingstekåring

Søndag blev der udtaget otte unge hingste til DVs hingstekåring, og onsdagudtages de sidste på Vilhelmsborg.
12.12.2017     Avl

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.